PS: Pay it forward: click to help us make more watch-anytime videos.

Studio Classes  

Show:

Tuesday 28 Sep

09:30
 
Vinyasa
Laura Knightly Brown ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Alex Belcourt ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Abbi Carter ~ 45mins

18:00
 
Intermediates
Jan Benn ~ 60mins

18:30
 
Yin
Ann Morley ~ 75mins

19:30
 
Vinyasa
Dr Celia Swan ~ 75mins

Wednesday 29 Sep

06:15
 
Mysore
Manu Rossi ~ 2.75hrs

09:30
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

10:00
 
Mamma & Baby
Linney Nutting ~ 60mins

10:00
 
Gentle Yoga
Ann Morley ~ 60mins

11:15
 
Yoga
Jan Benn ~ 60mins

18:00
 
Vinyasa
Isabelle Watton ~ 75mins

18:00
 
Yoga
Jan Benn ~ 75mins

18:15
 
Pregnancy
Linney Nutting ~ 75mins

19:45
 
Free Zen Meditation
Matt Harvey ~ 75mins

Thursday 30 Sep

09:30
 
Vinyasa
Laura Knightly Brown ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Maureen Macpherson ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Saskia Evans ~ 45mins

18:00
 
Yin
Alex Belcourt ~ 75mins

19:30
 
Vinyasa
Neil Brewster ~ 75mins

19:30
 
Satsangha and Book Club
Alex Belcourt ~ 75mins

Friday 01 Oct

06:15
 
Mysore
Manu Rossi ~ 2.75hrs

10:00
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

11:15
 
Yoga
Niki Cox ~ 75mins

13:00
 
Vinyasa
Annet Richards-Binns ~ 60mins

17:00
 
Yin
Ann Morley ~ 75mins

18:00
 
Vinyasa
Isabelle Watton ~ 75mins

Saturday 02 Oct

09:00
 
Muscles in Focus
Ian Davis ~ 9hrs

09:30
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Alex Belcourt ~ 75mins

11:15
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Neil Brewster ~ 45mins

14:00
 
Mindfulness for Leadership
Nicola Smith ~ 2.5hrs

18:00
 
Yoga for Partners
Olga+Pav ~ 60mins

18:00
 
Restorative
Georgia May Collier-Smith ~ 75mins

Sunday 03 Oct

09:00
 
Muscles in Focus
Ian Davis ~ 9hrs
Part of a course  
About »  

09:30
 
Vinyasa
Isabelle Watton ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Kate Duke ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Neha Vadlamudi ~ 45mins

17:00
 
Couch Potato to Yogi
Grant Bourhill ~ 75mins
Part of a course  
About »  

17:00
 
Yin & Meditation
Vic Evans ~ 90mins

Monday 04 Oct

06:15
 
Mysore
Manu Rossi ~ 2.75hrs

09:30
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Sara Phillips ~ 75mins

14:30
 
Gentle Yoga
Ruth Henderson-Cash ~ 60mins

17:30
 
Vinyasa
Neil Brewster ~ 75mins

18:00
 
Yoga
Sara Phillips ~ 75mins

19:00
 
The Yoga Sutra - a 4-week course
Daniel Simpson ~ 60mins
Part of a course  
About »  

19:15
 
Yin
Suzy Segura ~ 75mins

19:30
 
Yoga
Sara Phillips ~ 60mins

Tuesday 05 Oct

09:30
 
Vinyasa
Laura Knightly Brown ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Alex Belcourt ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Sam Merron ~ 45mins

18:00
 
Intermediates
Jan Benn ~ 60mins

18:30
 
Yin
Ann Morley ~ 75mins

19:30
 
Vinyasa
Dr Celia Swan ~ 75mins