Studio Classes  

Show:

Fri 28 Jan

06:15
 
Mysore
Manu Rossi ~ 2¾hrs
Class finished  
About »  

10:00
 
Vinyasa
Eve Middleton (cover) ~ 75mins
Class finished  
About »  

11:15
 
Yoga
Niki Cox ~ 75mins
Class finished  
About »  

17:00
 
Yin
Ann Morley ~ 75mins
Class finished  
About »  

18:00
 
Vinyasa
Isabelle Watton ~ 75mins
Class finished  
About »  

Sat 29 Jan

09:30
 
Vinyasa
Ian Davis ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Laney Varaljay-Boyce (cover) ~ 75mins

11:00
 
The Pleasure of Back Bends
Jambo Truong ~ 3hrs

11:15
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Magdalena Pospiech ~ 45mins

18:00
 
Restorative
Georgia May Collier-Smith ~ 75mins

Sun 30 Jan

09:30
 
Vinyasa
Isabelle Watton ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Kate Duke ~ 60mins

11:00
 
Therapeutic Hands On Assists
Jambo Truong ~ 3hrs

13:00
 
Free Yoga
Candy Prosser ~ 45mins

17:00
 
Yin & Meditation
Vic Evans ~ 90mins

17:00
 
Couch Potato to Yogi : 6 week course
Grant Bourhill ~ 75mins
Part of a course  
About »  

Mon 31 Jan

06:15
 
Mysore
Manu Rossi ~ 2¾hrs

09:30
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

09:30
 
Iyengar
Melanie Taylor ~ 60mins

10:00
 
Yoga
Sara Phillips ~ 75mins

14:30
 
Gentle Yoga
Ruth Henderson-Cash ~ 60mins

17:30
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

18:00
 
Yoga
Sara Phillips ~ 75mins

19:15
 
Yin
Suzy Segura ~ 75mins

19:30
 
Yoga
Sara Phillips ~ 60mins

Tue 01 Feb

09:30
 
Vinyasa
Laura Knightly Brown ~ 75mins

09:30
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Alex Belcourt ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Sarah Burnell ~ 45mins

18:00
 
Intermediates
Jan Benn ~ 60mins

18:30
 
Yin
Ann Morley ~ 75mins

19:30
 
Forrest Inspired
Celia Swan ~ 75mins

Wed 02 Feb

06:15
 
Mysore
Manu Rossi ~ 2¾hrs

09:30
 
Vinyasa
Jan Benn ~ 75mins

10:00
 
Mamma & Baby
Linney Nutting ~ 60mins

10:00
 
Gentle Yoga
Ruth Henderson-Cash ~ 60mins

11:00
 
Yoga
Jan Benn ~ 75mins

18:00
 
Vinyasa
Isabelle Watton ~ 75mins

18:00
 
Yoga
Jan Benn ~ 75mins

18:15
 
Pregnancy
Linney Nutting ~ 75mins

19:45
 
Free Zen Meditation
Matt Harvey ~ 75mins

Thu 03 Feb

09:30
 
Vinyasa
Laura Knightly Brown ~ 75mins

10:00
 
Yoga
Maureen Macpherson ~ 75mins

13:00
 
Free Yoga
Magdalena Pospiech ~ 45mins

18:00
 
Prana Restore
Alex Belcourt ~ 75mins

18:00
 
Iyengar
Melanie Taylor ~ 75mins

19:00
 
Ashtanga
Noriko Spencer ~ 75mins